Club estel

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Club estel » Обо всем » Купівля квітів у Львові


Купівля квітів у Львові

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт! Мене запросила подруга на новосілля, а без квітів в гості ходити не ввічливо, тому я в пошуках красивого букета. Порадьте мені симпатичний букет, та інтернет-магазин у Львові де його можна придбати.

0

2

В мене теж є така звичка, і на щастя я у Львові знайшов крутий квітковий магазин, де мало того що вибір букеті величезний, так ще спеціалісти завжди раді допомогти з вибором. Якщо хочеш, можу залишити тобі посилання на нього.

0

3

А я не знаю жодного квіткового магазина, якось не доводилось мені там купувати квіти, але це інший випадок. Тому буду дуже вдячний за посилання на магазин, де ти купуєш квіти. Надіюсь там знайду щось особливе.

0

4

Знайдеш в будь-якому випадку, оскільки в інтернет-магазині Квітна https://kvitna.ua/collection/bouquets є букети з усіх квітів в різних кольорах, та красивим оформленням. Кожен букет це дизайнерська робота, тому в інших квіткових магазинах таких букетів не знайти.

Якщо хочеш поради щодо букета, можу порадити звернути увагу на букет «Небесні вітрила», який складається з троянд кремового кольору, та доповнюють композицію інші квіти. Крім цього букета є і багато інших, і флористи тобі можуть допомогти з вибором, якщо тобі буде важко. Особисто мені подобається онлайн вітрина з відео до кожного букета, це дозволяє з ним ознайомитися, та зрозуміти як він буде виглядати в реальному часі. Магазин працює цілодобово без вихідних, та доставляють квіти упродовж години після замовлення. Квіти завжди максимально свіжі, тому не варто переживати про їх стан. І головне, букет в точності виглядає так, як зображений на фото в самому магазині.

http://forumupload.ru/uploads/0015/ec/01/542/t936767.png

0


Вы здесь » Club estel » Обо всем » Купівля квітів у Львові