Навчання в кулінарній академії CookerySchool https://cookeryschool.com.ua/uk/ - це вдосконалення навичок та поглиблення знань у світі кулінарного мистецтва. Ми прагнемо передати наші найкращі практики, накопичені протягом 10 років досвіду, які надихаються міжнародними партнерами та шеф-кухарями. Слідкуючи за трендами гастрономії та застосовуючи нововведення з усього світу, ми надаємо вам доступ до найактуальніших знань та навичок.

Ми прагнемо зробити навчання доступним для всіх, пропонуючи професійні знання світових шкіл при оптимальному співвідношенні ціни та якості. Наша мета - забезпечити вас максимальною кількістю інформації та рецептів, щоб ви могли розширити свій кулінарний арсенал та відкрити для себе нові горизонти смаку.

Ми переконані, що розуміння харчових продуктів та технік приготування є ключем до створення справжніх кулінарних шедеврів. Тому ми допомагаємо вам розібратися у складі страв, розкладаючи їх на білки, жири та вуглеводи. Це допомагає вам усвідомити, як кожна дрібниця та знання про склад продуктів впливають на смак та текстуру страви.

Наша універсальна система навчання адаптована як для професіоналів, так і для аматорів. Ви не потребуєте особливих підготовчих курсів чи знання іноземних мов - достатньо лише приїхати до нашого центру у Києві та відкрити для себе безмежні можливості кулінарного світу.