Club estel

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Club estel » Обо всем » Автошкола у Києві


Автошкола у Києві

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт всім! Моя донька хоче вчитися водити машину, і ми шукаємо надійну автошколу на Борщагівці. Чи є у когось позитивний досвід навчання в місцевих автошколах, що можете порадити з цього приводу?

0

2

Кожен, хто стикається з вибором автошколи, розуміє, наскільки важливо обрати надійне місце. Я довго шукала автошколу в столиці і вирішила зупинитися на філіал автошколи Константа-ГС у Києві на Борщагівці https://avtoconst.com.ua/ua/avtoshkola-na-borshchagivci  Тут відмінний парк автомобілів, велика кількість годин практики і професійні інструктори. Після закінчення курсів я відчула в собі впевненість за кермом. Я вдячна цьому закладу і раджу всім моїм знайомим.

0

3

Самым правильным решение будет обратиться в Турбо Драйв , там инструкторы каждому помогают освоить управление авто. Это очень хорошая автошкола онлайн , все инструкторы имеют большой опыт работы и могут найти подход к каждому ученику. Если следовать указаниям инструкторов, и полностью выучить все правила, то проблем с получением прав не будет. Я лично осталась довольна этой автошколой, тоже там обучалась.

0

4

Хороший вариант для учебы.

0


Вы здесь » Club estel » Обо всем » Автошкола у Києві